ÎNTREBAREA ZILEI: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci des ouă?
Publicat pe 17.06.2017 la 15:51 Actualizat pe 17.06.2017 la 15:51
Coaja oului conține calciu și este folosită pentru preparate care sunt menite să crească aportul de calciu din alimentație și organism.
Coaja oului conține calciu și este folosită pentru preparate care sunt menite să crească aportul de calciu din alimentație și organism.
Este alimentul care conține cea mai mare cantitate de proteine de clasa I și este folosit ca etalon pentru a compara toate celelalte alimente proteice.
Pul previne bolile de inimă și ateroscleroza. Este bogat în colesterol bul și asigură o parte din grăsimile bune necesare pentru a menține sănătatea cardiacă.
De asemenea, oul este un aliment ce conține vitamina D și ajută la îmbunătățirea fucționării sistemului endocrin, osos și nu numai.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
S.O.