Întrebarea zilei: Cum poţi să îți înnebunești partenera în pat chiar dacă ai penisul mic?

+2 click pentru
galerie

Cuplu sărutându-se pe pat. © Hepta Photo

Pentru foarte mulți bărbați, nu există nimic mai umilitor decât să se afle în partea inferioară a mărimii penisului. Nimic mai greșit, informează specialista în terapie sexuală Elizabeth McGrath. 

Poate cea mai mare îngrijorare în legătură cu această problemă e că nu ar fi "capabili" să 
își satisfacă partenerele. Însă, asigură McGrath, nu există o corelație între mărimea penisului și plăcerile actului sexual.

"O mare parte din ceea ce descurajează oamenii, îi face să se simtă îngrozitor, o reprezintă aceste idei despre ce înseamnă sexul bun. Și este o cutie, o cutie foarte, foarte mică. Pentru cineva cu un penis mic sau pentru partenerul lor e foarte dureros să nu te încadrezi în această cutie," a explicat McGrath, într-un interviu acordat publicației Mirror. 

Din fericire, există soluții. Terapeuta vorbește despre cum totul pornește de la întrebarea "Ce fel de lucruri distractive putem face împreună?"

"Privește totul ca o oportunitate de a descoperi lucruri noi în loc de a te concentra pe o singură modalitate," adaugă McGrath, recomandând sexul oral și jucăriile sexuale în astfel de situații. "Cred că orice fel de jucării pentru creștere pot fi distractive.", spune McGrath.

De asemenea, terapeuta pune accent pe confortul personal al cuplurilor atunci când vine vorba de experimente. "E confortabil și se simte bine? Faci acest lucru pentru că îți place sau pentru că vrei să te simți normal?" a continuat McGrath.

Elizabeth McGrath spune că cheia unei rela'ii intime satisfăcătoare este să nu fii stresat, întrucât nu va face decât să accentueze credința că este un lucru rușinos.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro