ÎNTREBAREA ZILEI: De ce e bine să consumi des pudră de cacao? Nu o să te mai fereşti de ea de acum încolo

De ce e bine să consumi des pudră de cacao? © pixabay

Probabil te fereai până acum să te atingi de pudra de cacao din dorinţa de a-ţi menţine silueta perfectă, dar probabil nu ştiai că aceasta are numeroase beneficii, după cum urmează.

Flavonoidele din pudra de cacao protehjează organismul de boli cardiovasculare prin efectul de curăţare a vaselor de sânge. Efectul nu apare imediat dupa consum, dar este cu adevarat eficient la consumul constat de pudră de cacao sau ciocolata neagră. 

Pudra de cacao şi ciocolata sănătoasă au proprietăţi antiinflamatorii, care ajută la reducerea riscului de diabet de tip II. În plus, poate controla nivelul de insulină. Beneficiile apar în urma consumului constant, a maximum doua-trei pătrăţele de ciocolată neagră pe zi.

Pudra de cacao are calitatea de a fi activată în combinaţie cu proteine şi dacă este încălzită. Când pudra de cacao este încălzită, se eliberează şi mai mulţi antioxidanţi. S-a dovedit ca o ceasca de cacao fierbinte conţine mai multi antioxidanţi decât un pahar de vin roşu sau decât unul de ceai.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro