Atenție!
Conținut pentru adulți!

ÎNTREBAREA ZILEI: De ce se satură femeile de sex? Specialistul are explicaţia

De ce se satură femeile se sex? © pixabay

La un moment dat, în majoritatea cuplurilor intervine monotonia şi refuzul partenerei de a mai face sex. Specialiştii au găsit şi o explicaţie pentru care se întâmplă aceste lucruri, potrivit doctorulzilei.ro.

Chiar dacă lucrurile nu mai sunt ca la început, asta nu înseamnă că relaţia este pe sfârşite. Printre motivele care duc în acest punct se numără şi vârsta, obișnuința și chiar cariera.

„În general, bărbații tind să renunțe, în timp, la tandrețe, la partea de preludiu, iar asta le îndepărtează pe femei. Femeia ajunge să vadă actul ca pe ceva pur fizic și chiar neplăcut”, explică psihologul Keren Rosner, potrivit sursei citate.

Femeile reacţionează diferit atunci când sunt obosite şi stresului. Nu mai au poftă de sex şi ajung să evite momentele intime cu partenerul. De asemenea, lipsa de creativitate în pat duce şi ea la dorinţa femeii de a nu mai face sex. 

Şi vârsta este un factor care afectează viaţa sexuală. După vârsta de 30 de ani, nivelul de progesteron începe să cadă și scade și pofta de sex la femei. 

Pentru a facilita activităţile sexuale mai dese, cuplurile ar putea încerca jocuri sexuale incitante şi să îşi îndeplinească fanteziile ascunse pe care până acum au evitat sau nu au avut curajul să le încerce.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro