ÎNTREBAREA ZILEI – DUMINICĂ: De ce sângele de porc e considerat un aliment hrănitor?
Publicat pe 22.01.2017 la 20:05 Actualizat pe 22.01.2017 la 20:51
În China sângele de porc este apreciat pentru faptul că are mult fier. Se spune chiar că fierul din sângele de porc este mai bun decât cel din farmacii deoarece este organic, deci superior sângelui anorganic. Potrivit dr. Sun Zhongshan sângele de porc este un aliment hrănitor, care vindecă oboseala cronică, anemia și consolidează sistemul imunitar al organismului.
În China sângele de porc este apreciat pentru faptul că are mult fier. Se spune chiar că fierul din sângele de porc este mai bun decât cel din farmacii deoarece este organic, deci superior sângelui anorganic. Potrivit dr. Sun Zhongshan sângele de porc este un aliment hrănitor, care vindecă oboseala cronică, anemia și consolidează sistemul imunitar al organismului.
Sângele de porc este consumat de chinezi fiert în aburi și amestecat cu sare și puțin ulei, potrivit bodygeek.ro. În China dar și alte țări asiatice se consumă carne de porc în sânge, dar și carne de gâscă, de rață sau de pui în sânge.
În Filipine este apreciat de localnici un preparat din măruntaie, sânge de porc și ardei iuți numit dinuguan.
Ştire în curs de actualizare.