Atenție!
Conținut pentru adulți!

ÎNTREBAREA ZILEI: Este indicat să facem sex în apă? Cât de periculos poate fi

+2 click pentru
galerie

Relaţii sexuale în apă © Pixabay

Foarte mulţi oameni aleg să facă sex în apă, însă specialiştii nu recomandă neapărat întreţinerea relaţiilor sexuale în mare.

Avantajele sexului în apă

Dacă doreşti să fii nonconformist, atunci, pentru tine, sexul în mare ar fi o alegere. Însă nu trebuie să uităm de piscină, cadă sau duş.

Un avantaj ar fi raritatea cu care se practică sexul în apă, făcându-te mai intrigat şi mai implicat în act. 

Un alt avantaj este îmbogăţirea experienţei sexuale personale. După ce ai experimentat acest tip de sex, te vei putea decide dacă este o modalitate utilă şi bună pentru tine sau dacă preferi să te conformezi sexului uzual.

Dezavantajele sexului în apă

Cel mai întâlnit dezavantaj este publicul. Oamenii tind să fie mai pudici în public şi să nu acţioneze în acest sens.

O altă problemă o reprezintă bacteriile şi sarea din mare, care dăunează florei vaginale. În acelaşi mod afectează şi clorul din piscine. Clorul usucă pielea şi irită mucoasele, cauzându-ţi răni multiple şi disconfort.

Un alt dezavantaj este folosirea unui prezervativ într-o zonă care implică umezealî şi apă. Clorul usucă şi provoacă prezervativului fisuri, iar femeile sunt expuse sarcinii. Lipsa de lubrifiere, în acest caz, poate fi un minus pentru cei care vor să facă sex în apă. 

O altă problemă cu care se poate confrunta un cuplu este erecţia partenerului. Intrând în contact cu apa rece, lungimea penisului va scădea, partenerii neputând să se bucure de moment.

Un ultim dezavantaj major este locul unde vreţi să faceţi sex! Trebuie să vă asiguraţi că locul este ferit de ochii lumii şi că nu riscaţi să fiţi prinşi sau filmaţi. În caz contrar, amenzile sunt usturătoare!

Ca şi răspuns la întrebare, sexul în apă, pe cât de palpitant pare, pe atât de riscant este! Trebuie să iei în considerare toţi factorii şi să te asiguri că nu-ţi va influenţa în rău decizia. Sexul în apă aduce plăcere, dar şi necazuri!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro