ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Cât de lungă va fi viaţa ta în funcţie de zodie?

Sursa Foto Arhiva

Chiar dacă este imposibil de ştiut din punct de vedere ştiiţific cât avem de trăit atunci când ne naştem, astologii susţin totuşi că semnul zodiacal poate indica durata vieţii unui om.

Berbec

Berbecii sunt persoane cărora le place la nebunie rişte şi astfel se expun aproape tot timpul la stres, astfel starea lor de sănătate va fi mereu şubredă.  Potrivit astrologilor, nativii din Berbec traiesc între 75-85 de ani.

Taur

Taurii sunt mereu agitaţi, chiar dacă nu se plâng niciodată de greutăţile pe care le întâmpină în viaţă. îşi consumă o mare parte din energie astfel, ceea ce şi la ei se reflectă în numărul de ani de viaţă. Astfel, potrivit astrologilor, Taurii trăiesc între 70-80 de ani, scrie Lyla.ro.

Gemeni

Gemenilor le place să trăiască periculos şi pot avea o viaţă care se termină brusc, fără prea multe semne că acest lucru s-ar întâmpla. Astfel, în funcţie de cât de mult se protejează şi se acceptă, gemenii poat trăi între 45 şi 80 de ani.

Rac

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal au şanse foarte mari să trăiască foarte mult, chiar dacă duc în general o viaţă grea.  Acest lucru îi face să se întărească la fiecare hop pe care îl trec de-a lungul vieţii şi să înveţe foarte multe pe parcursul acesteia. Apele se calmează spre bătrâneţe. Majoritatea nativilor acestei zodii ajung să trăiască peste 90 de ani.

Leu

Leii în general sunt foarte egoişti, iar acest lucru le lungeşte viaţa. Nu îşi ascund sentimentele şi dau frâu liber energiilor negative, ceea ce face că organismul lor să fie în armonie cu ceea ce este în jur mai mereu. Astfel, au şanse mari să depăşească vârstă de 95 de ani.

Fecioară

Din păcate pentru această zodie, astrologii nu le dau prea multe şanse la o viaţă lungă. Chiar dacă greutăţile pe care le întâmpina în viaţă nu sînt tocmai din cele mai crunte, acestea îşi vor pune adând amprenta pe nativii acestei zodii. Din această cauza, organismul şi psihivul celor din Fecioara nu va suportă chiar foarte multe lucruri. La fel că şi Gemenii, fecioarele au şanse destul de mari să aibă o viaţă scurtă. Cu toate acestea, au şanse la fel de mari să aibă o viaţă destul de lungă. Astrologii susţin că Fecioarele pot trăi între 50 şi 80 de ani.

Balanţă

 Balanţele sunt şi ele unele dintre cele mai longevive semne zodiacale, nativii lor depăşind deseori vârstă de 100 de ani. Acest lucru se datoarează în principal simţului foarte dezvoltat de conservare al lor.

Scorpion

Scorpionii se lupta cu morile de vânt cam toată viaţa şi încearcă din răsputeri să facă ceva bine pentru cei apropiaţi lor. Numai că acest lucru nu este apreciat întotdeauna de către cei din jur şi tocmai de aceea nativii din scorpion se întristează destul de des. De fapt, de multe ori îşi dau seama că nu sunt apreciaţi pentru ceea ce fac şi acest lucru îi consumă. Au şanse să trăiască din aceste cauze destul de puţin, având o estindere a vieţii între 50 şi 65 de ani.

Săgetător

Săgetătorii, la fel că şi racii, sunt unii dintre cei mai longevivi nativi ai zodiacului. Le place foarte mult să trăiască şi de aceea se lasă cu greu puşi la pământ de problemele vieţii. Din încăpăţânare Săgetătorii parcă refuză efectiv să plece capul în faţă morţii. Au şanse foarte mari că în marea lor majoritate să depăşească 90 de ani.

Capricorn

Capricornii sunt şi ei foarte mari luptători atunci când vine vorba de viaţă lor. Efectiv refuză să o lase să se scurgă fără exploatată aşa cum vor ei. Din această cauza, se consumă foarte mult pentru că fac foarte multe lucruri pe perioade de timp foarte scurte. Astfel, ajung să aibă o extindere a vieţii medie, între 60 şi 80 de ani.

Vărsător

Majoritatea vărsătorilor trăiesc în într-o lume care există doar în imaginaţia lor. Se detaşează foarte repede şi foarte uşor de ceea ce înseamnă realitate, iar acest lucru îi protejează foarte bine. Astfel, Vărsătorii au şanse mari să înainteze foarte mult în vârstă. Majoritatea nativilor acestei zodii depăşesc vârstă de 90 de ani.

Peşti

Peştii duc o viaţă destul de zbuciumată şi o iau de la capăt de nenumărate ori pe parcursul acesteia. Se poate spune că trăiesc într-o viaţă cât alţii în trei, însă acest lucru nu înseamnă că trăiesc excesiv de mult. Conform astrologilor, majoritatea peştilor au o întindere a vieţii între 70 şi 80 de ani.

T.S

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI: LUNI - De ce nu e bine să te abţii de la strănut?
ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Ce se întâmplă în organismul tău dacă pui un cârlig de rufe pe ureche?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro