ÎNTREBAREA ZILEI: JOI - Ce se întâmplă dacă mănânci coaja de la cartofi?
Publicat pe 21.07.2016 la 13:08 Actualizat pe 21.07.2016 la 13:21
Să consumi cojile cartofilor poate părea o idee nebunească, dar dacă vezi ce se întâmplă în corpul tău atunci când o faci, vei avea o surpriză!
Să consumi cojile cartofilor poate părea o idee nebunească, dar dacă vezi ce se întâmplă în corpul tău atunci când o faci, vei avea o surpriză!
Conform Viataverdeviu.ro, cojile cartofilor conţin vitabinele B, C, potasiu şi calciu, care sunt neecsare pentru un organism ca să fie şi să se menţină sănătos. Este indicat să consumi cojile de la cartofi, însă trebuie să fii foarte atent înainte la cum sunt spălate. De asemenea, cojile de cartofi mai conţin substanţe benefice organismului care pot reduce colesterolul.
Îţi recomandăm să prepari cartofii în coajă la cuptor şi să-i consumi integral, fiind un mod bun de a îmbina utilul (mâncatul cojilor) cu plăcutul (un preparat delicios).
Te scapă de firele albe de păr
Cu cojile a 5-6 cartofi de mărimi medii poţi să îţi prepari vopsea de păr naturală. Adaugă-le într-o cratiţă cu 500ml apă la foc mediu şi fierbe-le pentru 15-20 de minute. După ce se răceşte, aplică remediul pe păr după etapa balsamului din rutina ta de spălat pe cap. Tratamentul trebuie făcut frecvent timp de câteva săptămâni sau chiar luni.
A.C.