ÎNTREBAREA ZILEI - LUNI: Care sunt cauzele vaginului uscat şi cum poţi scăpa de asta?

foto: hepta

Senzaţia de uscăciune vaginală este una extrem de inconfortabilă şi poate ascunde greşeli ce au repercursiuni asupra sănătăţii tale.

Una dintre cauzele vaginului uscat îl reprezintă nivelul insuficient de estrogen, acesta influenţând în mod direct activitatea glandelor de la nivelul cervixului.

Stimularea ineficientă este o altă cauză a senzaţiei de uscăciune a vaginului. Stresul şi anxietatea afectează buna funcţionare a organismului, iar uscăciunea vaginală este una dintre ele.

Igiena intimă prea severă afectează deasemenea starea de sănătate a vaginului. Secreţia insuficientă de mucus cervical conduce la instalarea senzaţiei de vagin uscat, iar una dintre cele mai frecvente modalităţi prin care poţi afecta activitatea glandelor de la nivelul cervixului o reprezintă spălăturile vaginale, potrivit sănătos-online.tk.

Tratamentul medicamentos poate duce deasemenea la instalarea senzaţiei de uscăciune vaginală. Medicamentele pe bază de antihistaminice determină uscarea mucoaselor, aşa că, pe lângă vagin, te poţi confrunta şi cu senzaţia de nări uscate.

Citeşte şi:

S-a născut fără vagin, dar nu a renunţat la visul de a avea copii! Vezi cum arată femeia care suferă de una dintre cele mai rare boli din lume!

Tu ştiai asta despre vaginul tău? Zece lucruri pe care orice femeie trebuie să le cunoască

VIDEO / Cel mai indecent video de pe internet! Două femei au întrecut măsura în concursul de flatulenţă vaginală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro