ÎNTREBAREA ZILEI: LUNI - Ce gust are CARNEA de OM?
Publicat pe 16.02.2015 la 16:16 Actualizat pe 16.02.2015 la 16:34
Cu siguranţă v-aţi întrebat cel puţin o dată ce gust ar avea carnea de om, dacă aceasta ar fi gătită şi consumată. Deşi ideea nu este deloc una tentantă pentru mare parte din populaţie, inidvizii practicilor canibaliste s-au confesat şi au dezvăluit detalii neştiute despre corpul uman.
Cu siguranţă v-aţi întrebat cel puţin o dată ce gust ar avea carnea de om, dacă aceasta ar fi gătită şi consumată. Deşi ideea nu este deloc una tentantă pentru mare parte din populaţie, inidvizii practicilor canibaliste s-au confesat şi au dezvăluit detalii neştiute despre corpul uman.
Din punct de vedere al consistenţei şi al culorii, carnea de om poate fi dificil de clasificat, ea poziţionându-se undeva la graniţa dintre carnea de porc şi cea de vită, informează publicaţia descopera.ro.
În ceea ce priveşte gustul, potrivit unor declaraţii ale unor indivizi din insulele Marchize, din Polinezia, gustul cărnii de om este destul de asemănător cu cel al cărnii de porc. Un alt canibal german, Armin Meiwes, în timpul unui interviu telefonic, declara că gustul cărnii victimelor sale aducea cu gustul cărnii de porc, însă puţin mai amar şi mai puternic.
William Buehler Seabrook, reporter New York Times şi autor al cărţii "Jungle Ways", apărută în anul 1931, a realizat un experiment, prin care şi-a dorit să înţeleagă practicile canibaliste şi întreaga experienţă a gustului cărnii de om. În cartea sa, autorul a fript o bucată de carne de om crudă şi a apoi a mâncat-o.
Ulterior, el a descris aroma ca fiind foarte asemănătoare cu cea de vită, mai precis, de viţel încă neajuns la maturiate şi nu cu cel de porc.
A.M.
Foto: Hepta
Citeste si:
ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: De ce nu e bine ca femeile să nască în prezenţa bărbaţilor lor?
ÎNTREBAREA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Ce influenţă are muzica asupra memoriei noastre?