ÎNTREBAREA ZILEI: LUNI - Ce probleme grave ascunde transpiraţia excesivă?

Sursa foto: Hepta

Mulţi oameni se plâng că transpiră în exces, dar nu merg niciodată să depisteze cauza acestei dereglări. Medicul  este de părere că există anumite probleme grave în spatele transpiraţiei excesive.  

Transpiraţia poate crea anumite probleme mai ales la nivelul picioarelor. Dacă sunt depistate la timp, aceste probleme pot fi tratate cu uşurinţă. În cazul în care problemele se agravează, medicul specialist recomandă o vizită urgentă la doctor. 

"Sunt pacienţi care au probleme vegetative. Se îmbujorează repede, dar şi transpira la pălmi şi tălpi. Glandele sudoripare elimină mai multă apă. Favorizeză apariţia unor ciuperci sau bacterii, mai ales când nu este o igienă bine pusă la punct, de câteva ori pe zi cu apă sau săpun. Şi materialele din care este încălţămintea contează, nu trebuie să creăm un mediu favorizant acestor infecţii. (...) 

Transpiraţia este diferită în funcţie de metabolismul pacienţilor. Fiecare pacient are un miros specific. Miros eliminat prin piele şi prin respiraţie.
Trebuie să fim fosrte siguri că vrem să tratăm această transpiraţie. Dacă este din cauza unor probleme vegetative e ok, dacă sunt alte probleme implicate există o serie întreagă de mecanisme. Nu recomand ceva special, doar şosete calilative, încălţăminte bine făcută şi din materiale bune."
a declarat specialistul la Antena Stars.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro