ÎNTREBAREA ZILEI - MARŢI: Cum să supravieţuieşti Apocalipsei?

foto: arhiva

În jurul Apocalipsei s-au conturat de-a lungul timpului o mulţime de scenarii care mai de care mai înfiorătoare. Teama de ideea că sfârşitul lumii se apropie i-a făcut pe cercetărori să se gândească la ce obiectele de care ar avea nevoie un om ca să supravieţuiască dezastrului.

Mulţi dintre oameni ar putea să creadă că pentru a rezista în cazul unui dezastru este nevoie de mâncare, medicamente sau un mobil. Se pare însă cu nu astea sunt obiectele cu pe care ar trebui să le avem asupra noastră dacă vrem să supravieţuim, ci o sursă de foc, o sticlă, un cuţit, funie, vaselină şi mâncare.

Astrobiologul Lewis Dartnell a creat un chit de supravieţuire în caz de Apocalipsă, care conţine informaţii despre ceea ce ar trebui să ai neapărat la tine şi care sunt cele mai importante abilităţi pe care ar trebui să le învăţăm înainte ca dezastrul să lovească.

Iată care sunt cele mai importante şase obiecte pe care ar trebui să le ai asupra ta în caz de Apocalipsă, potrivit dr. Lewis Dartnell: chibrituri pentru aprin focul, funie puternică, hrană pentru câteva zile, un cuţit, sticlă pentru apă şi câteva tablete de purificare a apei, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro