Întrebarea zilei: Miercuri - Ce greşeală fac oamenii atunci când folosesc cătina pentru imunitate? Mare atenţie!
Publicat pe 15.02.2017 la 19:45 Actualizat pe 15.02.2017 la 19:58
Foarte mulţi oameni consumă cătină în combinaţie cu miere pentru a-şi întări imunitatea. Această conţine de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele.
Foarte mulţi oameni consumă cătină în combinaţie cu miere pentru a-şi întări imunitatea. Această conţine de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele.
Cătina conţine, de asemenea, vitamine şi oligoelemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P, beta-caroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu, scrie realitatea.net.
Greşeala pe care o fac oamenii atunci când consumă cătină este felul în care o păstrează. Important este ca amestecul de cătină cu miere să fie ţinut la rece, în perioada de macerare, cât şi după aceea, când este consumat.
Mod de preparare:
Adaugă o parte de miere la trei părţi de fructe de cătină. După spălarea şi zdrobirea fructelor de cătină, adaugă-le într-un borcan până ce se umple pe jumătate. Toarnă miere peste ele până la umplerea completă a borcanului. Închide borcanul etanş, apoi păstrează-l la frigider.
După o săptămână începe să iei din acest amestec cu aromă deosebit de plăcută câte o linguriţă sau două în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.
R.P.