ÎNTREBAREA ZILEI: Nu ai chef să faci sex cu iubitul? Uite cele mai penibile scuze la care nu trebuie să apelezi

Nu folosi aceste scuze dacă nu ai chef de sex © pixabay

Sigur s-a întâmplat ca într-o seară să nu ai chef sub nicio formă să faci dragoste cu iubitul tău şi ai apelat la diverse scuze. Ei bine, de acum ar fi bine să ştii că unele scuze penibile nu funcţionează deloc.

Uite mai jos care sunt cele mai penibile scuze atunci când nu vrei să faci sex:

1) Eşti mult prea obosită

Cele mai multe dintre femei apelează la această scuză atunci când partenerul este prea insistent. Ar trebui să ştii că în ciuda zilei grele pe care ai avut-o, sex este un stimulent excelent, deci nu o da în bară apelând la oboseală.

2) Ai treburi de făcut

Cu toţii avem treburi de făcut, de preparat masa, de spălat, de făcut curăţenie, dar ai nevoie şi de momente în  care să te destresezi alături de partener, potrivit csid.ro.

3) E criză financiară

Aceasta este cu siguranţă cea mai penibilă scuză. Nu te mai gândi la bănci şi nici la poziţia leului, ci doar închide televizorul şi treci la treabă. Vei uita şi de bani şi de terorişti şi de toate alegerile posibile.

4) Te-ai pregătit deja de somn

Te-ai demachiat şi te-ai pus în pat? Asta nu înseamnă că iubitul tău va trebui să aştepte până a doua zi. Această scuză este tipic feminină şi este una destul de jenantă, deci evit-o pe cât de mult poţi.

5) Nu araţi suficient de bine

Dacă până acum nu ţi-a păsat de kilogramele în plus, nu ar trebui să se întâmple nici de acum înainte. Uită de complexele tale şi fă-ţi iubitul fericit cu o partidă de neuitat.

6) Nu te-ai epilat

Cu toţii avem păr, iar dacă luna aceasta ai ratat programarea la epilat nu este vina lui! Nu este tocmai potrivit ca partenerul tău să te vadă exact aşa cum te-a lăsat Mama Natură, dar nici să foloseşti scuza asta, pentru că îl vei îndepărta de tine.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro