ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Care sunt cele mai bune ierburi și condimente care previn și distrug cancerul? Sunt mai puternice decât chimioterapia
Publicat pe 27.05.2016 la 16:25 Actualizat pe 27.05.2016 la 16:32
Ierburile și condimentele sunt o parte indispensabilă din mesele zilnice și toată lumea trebuie să le adauge ori de câte ori gătește.
Ierburile și condimentele sunt o parte indispensabilă din mesele zilnice și toată lumea trebuie să le adauge ori de câte ori gătește.
Ceea ce nu știai este faptul că unele condimente au proprietăți extraordinare anticancerigene, iar multe persoane au reușit să se trateze de cumplita maladie cu ajutorul lor.
Pentru o viață lipsită de griji, iată ce să consumi pentru a nu te îmbolnăvi de cancer:
1. Turmeric - deoarece conține curcumină, oferă culoarea galbenă, iar compusul are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante și sunt excelente în protecța împotriva dezvoltării cancerului.
2. Pătrunjelul - conține apigenină, un ulei natural care previne dezvoltarea celulelor canceroase.
3. Rozmarinul - planta mediteraneană conține o importantă sursă de antioxidanți, iar frunzele sale au o subtanță naturală care previne transformarea celulelor canceroase în tumori.
4. Usturoiul este unul dintre cele mai iubite adaosuri în mâncare datorită mirosului și gustului inconfundabile. Pentru o imunitate de fier, consumă în fiecare zi usturoi, potrivit wellnessbin.com.
5. Piperul negru - conține o subtanță numită piperine, un compus cu proprietăți antioxidante puternice. Cei care îl consumă în mod regulat vor observa și faptul că piperul nu distruge celulele sănătoase, ci doar pe cele canceroase.
V.M