ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Ce este mai dureros: să fii înţepat de o albină în nas sau în penis?

Cercetătorii au făcut un studiu asupra modului în care corpul uman reacționează la durere. Un expert din New York a fost de acord să se lase înțepat de albine în zona intimă, iar ceea ce a descoperit este fabulos.

Michael a fost înţepat de albine de 25 de ori, în zone diferite ale corpului. “Iniţial, am presupus că este dureros să fii înțepat de albine în penis. Două zile mai târziu, din întâmplare, chiar am fost înțepat acolo, dar am fost surprins să aflu că nu este cel mai dureros loc”, a declarat Michael, potrivit independent.co.uk.
  
Cu toate că a fost înțepat în cele mai sensibile zone ale corpului, rezultatul nu a fost cel la care s-a aşteptat. “Dacă ești înțepat în nas și în penis, vei vrea mai multe înțepături în penis decât în nas, asta în cazul în care ai cum să alegi. Cu siguranță nu este o plăcere să fii înțepat în acea zonă de jos. Este dureros. Dar să fii înțepat în nas este o experiență a întregului organism. Strănuți, respiri mai greu și îți curge nașul în continuu. Este electric”, a spus cercetătorul.
 
A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Cum se tratează înţepăturile de albine? Iată cele mai eficiente remedii naturiste

ÎNTREBAREA ZILEI: LUNI - Ce faci când te înţeapă o albină sau o viespe?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro