Întrebările indiscrete la care a fost nevoită să răspundă Antonia, din cauza unui impresar pervers!

+3 click pentru
galerie

Antonia a fost nevoită să dea cu subsemnatul în faţa judecătorilor

Ajunsă, fără voia ei, într-un scandal penal, Antonia a fost nevoită să răspundă unor întrebări destul de delicate, în faţa anchetatorilor.

După ce „impresarul violator” Radu Muşetescu, aflat în puşcărie pentru o condamnare de 10 ani primită pentru sechestrare de persoane şi viol, a fost acuzat şi de o înşelăciune, la Târgu Mureş, Antonia Castellano a fost nevoită să dea explicaţii în faţa anchetatorilor. Fiindcă nu erau lămuriţi cum a ajuns Antonia pe un afiş al unui bal al bobocilor, judecătorii au dispus audierea Antoniei şi a impresarului acesteia. Conform documentelor intrate în posesia jurnaliştilor SPYNEWS, magistraţii i-au pregătit mai multe întrebări, pentru a se convinge dacă Antonia a fost complicea lui Muşetescu sau a fost târâtă fără voia ei în scandal.

Iată câteva dintre întrebările la care au fost nevoite Antonia şi impresara ei să răspundă, pentru a-şi demonstra nevinovăţia:

- În perioada relevantă, respectiv septembrie-octombrie 2013, a fost impresariată de inculpatul Muşetescu Radu?

- Inculpatul Muşetescu Radu a luat legătura cu ea în vederea susţinerii unui concert în Târgu Mureş cu prilejul Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Transilvania în anul 2013?

- Ce impresar a avut în perioada septembrie-octombrie 2013 şi dacă a lucrat cu mai mulţi impresari (manageri), cine sunt aceştia?

Dispune ascultarea martorei D. Roxana prin comisie rogatorie de către Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Se va înainta copia prezentei încheieri de şedinţă Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti, în vederea ascultării martorului sus-arătat, care va răspunde la următoarele întrebări:

- Dacă îl cunoaşte pe inculpatul Muşetescu Radu, în ce împrejurări l-a cunoscut?

- Dacă în perioada septembrie-octombrie 2013 a fost impresarul artistei Antonia, iar în caz afirmativ dacă era singurul impresar sau aceasta lucra şi cu alţi impresari (manageri)?

- Care erau persoanele în măsură să semneze contracte de prestări servicii în numele artistei Antonia?

- Inculpatul a luat legătura cu ea în scopul susţinerii unui concert de către artista Antonia cu prilejul Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Transilvania în anul 2013?

- Inculpatul a contactat-o în calitate de reprezentant al Fundaţiei Aura Urziceanu în scopul intermedierii unui contract de prestări servicii pentru evenimentul organizat de Colegiul Economic Transilvania în anul 2013?

- Să detalieze martora împrejurările în care artista Antonia a susţinut un concert în data de 30.10.2013 cu prilejul Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Transilvania.

Martorelor li se vor adresa şi alte întrebări, dacă necesitatea acestora rezultă în cursul ascultării.

Radu Muşetescu a intrat în atenţia presei după ce s-a lăudat că ar fi impresarul îndrăgitei artiste Aura Urziceanu. Culmea, el proceda la fel ca şi în cazul Antoniei, adică Aura Urziceanu habar n-avea de faptul că Muşetescu făcea bani pe spatele ei. În legătură cu afirmaţiile lui Muşetescu, care a susţinut în mai multe rânduri că este PR-ul Aurei Urziceanu, artista a declarat că nu a avut niciodată o relaţie profesională cu acesta. "Nu am semnat niciun contract, niciodată! Nu este nici finul meu, nici nu i-am botezat copiii. A fost, este şi va rămâne un tânăr cu mari probleme, pe care bănuiesc că nu şi le va rezolva niciodată!", a mărturisit, la momentul respectiv, Aura Urziceanu.

La scurt timp după scandalul cu Aura Urziceanu, Muşetescu a fost arestat, alături de un prieten, ambii fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat două studente. În documentele de la dosar se menţiona faptul că percheziţia de la domiciliul lui Muşetescu s-a efectuat pentru "ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele". Ulterior, Radu Muşetescu a fost condamnat la zece ani de închisoare, în timp ce complicele acestuia a primit 11 ani şi patru luni de închisoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro