Ion Clămparu, sex în puşcărie! E prima dată după cinci ani

Temutul interlop Ion Clămparu a făcut sex, în puşcărie, pentru prima oară, după cinci ani de abstinenţă. Acum îl bate gândul să facă şi nuntă!
Ion Clămparu a fost vizitat, astăzi, în închisoare, după ce a fost vizitat, în detenţie, de iubita lui. Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Penitenciarelor, acesta făcuse cerere încă de când era încarcerat la Penitenciarul Rahova. Cu toate că solicitarea îi fusese aprobată, vizita conjugală a fost amânată odată cu transferul deţinutului la penitenciarul din Iaşi. Contactată telefonic, iubita lui Clămparu, Loredana, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că a fost pentru prima dată, după cinci ani, când se întâlneşte cu acesta la camera intimă.
Femeia ne-a dezvăluit că are doi copii cu Ion Clămparu, concepuţi în perioada în care acesta era urmărit internaţional. Pentru că liderul interlop avea acte false, nu a putut atunci să-i recunoască, lucru pe care urmează să-l facă abia acum. "Ion vrea să treacă copiii pe numele lui şi vrem să ne căsătorim în penitenciar", a declarat Loredana pentru Spynews.ro.
Citeşte şi:

      

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro