Îşi donează bebeluşul pe Internet, dintr-un motiv incredibil!

O tânără de 21 de ani îşi donează bebeluşul născut în urmă cu doar câteva zile pe Internet, ca pe un animal de companie, dintr-un motiv de-a dreptul halucinant!
Proaspăta mămică, originară - conform informaţiilor obţinute de reporterii SPYNEWS - din oraşul prahovean Băicoi, a anunţaţ pe Facebook faptul că este dispusă să renunţe de fetiţa pe care a adus-o recent pe lume, deoarece mai are doi copii acasă şi nu mai poate hrăni încă o gură. Tânăra care n-a auzit de prezervativ şi de "pastila de după" a născut la termen o fetiţă sănătoasă, pe care a decis să o doneze, ca pe un animăluţ de casă de care se lipseşte fără prea mari regrete. În încercarea de a scăpa cât mai repede de copil, de pe patul spitalului, individa l-a contactat pe un cunoscut blogger, Mihai Vasilescu, pe care l-a rugat să o ajute să-i găsească fiicei sale nişte părinţi adoptivi. "Bună seara, aș vrea să dau o fetiță abia născută spre adopție. (...) Vreau să știu că o ia o familie bună care o poate crește așa cum trebuie", a fost mesajul mămicii, care l-a şocat pe blogger.

Situaţia incredibilă a fost confirmată şi de un medic de la Spitalul Câmpina, unde tânăra încă este internată, alături de fetiţă. "Mama nu a fost încă externată și nici nu va fi până ce nu vom rezolva problema copilului. Într-adevăr, noi am fost înștiintiințați că intenționează să-și dea fetița spre adopție. Direcția Pentru Protecția Copilului va prelua acest caz", a declarat medicul Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, potrivit observatorulph.ro.
Aseară, la câteva ore după ce a publicat pe blogul său povestea, Mihai Vasilescu a anunţat că o familie s-a oferit deja să ia fetiţa. "Pentru că sunteți foarte-foarte mulți cei care mi-ați scris si care continuați să-mi scrieți, trebuie să vă spun că s-a rezolvat (am vorbit acum câteva minute cu mama bebelușei), cea mică va avea o familie nouă. Nu sunt în măsură să dau amănunte de genul cine și cum, pot doar să vă spun că se vor respecta procedurile legale. Acum mai pot doar să vă mulțumesc tuturor pentru implicare și să le doresc sănătate multă și mamei și fetiței!", a explicat bloggerul.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro