Israela, combinată cu un bărbat mai tânăr decât Liviu! A mărturisit totul, în faţa camerei

Aflată în plin scandal cu soţul ei, Israela a făcut o destăinuire incredibilă: a fost combinată cu un mascul mai tânăr decât Liviu!
Israela a mărturisit totul în cadrul emisiunii "Refresh - by Oana Turcu" - difuzată astăzi, începând cu ora 22.00, pe Antena Stars. Invitata Oanei Turcu a explicat că nu ea l-a căutat pe Liviu şi a declarat că soţul ei nu fost cel mai tânăr bărbat din viaţa ei: "Am avut înaintea lui mai tânăr. (...) Dar nu l-am făcut public. (...) Aici, în România. Dar  cu acela mai tânăr nu am fost mai departe". Întrebată câţi ani avea fostul ei iubit, Israela a explicat: "Când l-am cunoscut pe Liviu el avea 36 de ani (la data respectivă Israela avea 59 de ani - n.r.), iar celălalt era cu cinci ani mai mic decât Liviu. Deci 31... (...) Eu pot să copilăresc, dar pot să fiu şi foarte serioasă".
Israela a vorbit şi despre ce îşi doreşte ea de la un bărbat: dragoste, sau sex! "Eu nu zic că sexul nu e important înt-ro relaţie... Mai ales că se spune despre Scorpioane că... Au eticheta... Nu există o dependenţă faţă de sex, ci există o obsesie şi o dependenţă faţă de dragoste", a mai adăugat Israela.

Vedeţi, astăzi, începând cu ora 22.00, pe Antena Stars, la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu", cum şi-a cunoscut Israela primul bărbat şi ce meseria avea acesta!

Citeste si:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro