Iubitul Loredanei Chivu, în faţa judecătorilor! Greşeala făcută l-a costat scump

+4 click pentru
galerie

Bărbatul pe care Loredana Chivu l-a implorat să nu o părăsească şi a încercat să îşi ia viaţa din cauza lui a fost nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor, din pricina unor probleme cu legea.

"Băiatul rău" Mihai Colesnicov a fost citat, în perioada în care încă nu forma un cuplu cu Loredana Chivu, într-un proces deschis chiar de el, în care solicita anularea unei sancţiuni contravenţionale. Conform informaţiilor publice postate pe portalul instanţelor de judecată, Colesnicov a dat în judecată Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei, invocând faptul că procesul-verbal de contravenţie seria PBX nr. 019056/28.06.2015 ar fi fost întocmit ilegal, iar în sprijinul celor susţinute a depus şi mai multe probe la Judecătoria Sectorului 5. După şapte termene, magistraţii au decis să respingă cererea lui Colesnicov, aşa că acesta a fost nevoit să plătească şi amenda, şi cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

Ieri, după ce SPYNEWS a făcut publice imagini din timpul despărţirii cu scântei dintre Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov, bărbatul a mărturisit: "Într-adevăr, sunt o persoană colerică, Loredana - la fel, nu cred că nu au existat certuri aprinse între aproape toată lumea care se iubeşte sau au avut ceva ani în spate de împărţit. Nu încurajez şi îmi cer scuze pentru comportamentul respectiv. (...) Cearta din faţa blocului a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale care poate nu au la bază numai întâmplarea trecută, ci şi stres, probleme etc. cauzate de alţi factori! Nu s-a pus nimeni în genunchi, doar s-a lăsat jos pentru a putea vorbi, eu fiind în maşină".

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

SPYNEWS a făcut public, ieri, un film realizat în faţa blocului Loredanei Chivu, în care aceasta apărea certându-se la cuţite cu fostul iubit, care a părăsit-o zilele trecute. În timp ce Mihai îşi căra bagajele, Lore zbiera la acesta, reproşându-i că a înşelat-o cu cea mai bună prietenă. „El aşeza bagajele în portbagaj, iar Loredana trăgea de el, să se oprească. La un moment dat, l-a ţinut de mâini, el s-a smucit şi a împins-o, iar Loredana a căzut în portbagaj. Ea a început să urle, de a ieşit toată lumea pe la geamuri. Atunci am decis să filmez. Au zbierat şi s-au înjurat în ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba îl acuza de infidelitate, ba îl implora să rămână, în genunchi”, a povestit un martor ocular, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro