Iubitul Ralucăi Sandu, obligat să se împace cu fosta nevastă!

Omul de afaceri de afaceri israelian, care are mai multe companii în domeniul construcţiilor şi al sistemelor de ventilaţie şi climatizare, se judecă de mai bine de doi ani cu fosta sa soţie.

Ziv Tetelman şi Daiana Al Bitar ar putea ajunge însă la o înţelegere cu privire la partajul bunurilor obţinute în timpul căsătoriei. Zilele trecute, judecătorii ilfoveni le-au oferit acestora un termen de două luni "pentru a se ajunge la o înţelegere între părţi", înţelegere ce ar pune capăt războiului dintre aceştia. Chiar dacă este considerat milionar, omul de afaceri nu ar avea foarte multe de împărţit cu Daiana Al Bitar. Potrivit datelor obţinute de reporterii spynews.ro, bunurile pe care se ceară cei doi nu ar depăşi câteva sute de mii de euro.


Daiana Al Bitar, fostă Voicu(foto jos), a cerut în 2014 partajarea averii pe care o are cu milionarul Ziv Tetelman şi lichidarea regimului matrimonial. Cei doi au divorţat în 2011, pe fondul unei relaţii pe care omul de afaceri o avea cu Raluca Sandu - după cum spun unii - sau din cauza unei aventuri a Daianei Al Bitar, după cum declara chiar afaceristul. "Nu Raluca a fost cauza despărţirii. Am divorţat de Daiana pentru că am prins-o că mă înşela. Şi o făcea de mult timp... Nu vreau să intru în detalii, din respect pentru copiii mei", a susţinut afaceristul într-o publicaţie centrală, chiar în timpul divorţului. Despărţirea a fost pigmentată cu mai multe plângeri şi dosare penale, închise ulterior de procurori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro