Jean Pădureanu, trimis la Medicină Legală! Fostul preşedinte al clubului Gloria Bistriţa ar putea scăpa de puşcărie

Aflat într-o situaţie medicală destul de complicată, Jean Pădureanu urmează să fie supus unor investigaţii medicale menite să stabilească dacă poate suporta regimul de detenţie.

Decizia aparţine Tribunalului Ilfov care a dispus "emiterea adreselor către INML Mina Minovici în vederea efectuării expertizei medico – legale şi către S.P.Jilava, în vederea prezentării petentului împreună cu actele medicale pe care le deţine la sediul INML Mina Minovici". Jean Pădureanu are afecţiuni cardiace şi diabet, iar miercuri a cerut ca pedeapsa pe care a primit-o, de 3 ani şi 4 luni cu executare, să fie întreruptă. Există şi informaţii potrivit cărora doctorii ar fi depistat semne ale bolii Alzheimer.

Condamnat pentru evaziune fiscală

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, pe 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi înşelăciune. Alături de el au fost condamnaţi Victor şi Ioan Becali, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu, George Copos şi Cristi Borcea. În după-amiaza zilei în care a fost condamnat, Jean Pădureanu a fost ridicat de la spitalul Elias unde era internat şi predat de poliţişti Penitenciarului Rahova. De aici a  fost transferat, în aceeaşi seară, la spitalul Penitenciarului Jilava.

Citeşte şi   Scandal în puşcărie! Mihai Stoica, bătut de doi "câini": "A primit prima corecţie"
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro