Joe Biden, despre aeronava prăbuşită în estul Ucrainei: "Avionul a fost doborât! NU a fost un accident"

foto: hepta

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, susţine că aeronava de pasageri prăbuşită la graniţa dintre Ucraina şi Rusia a fost doborâtă şi că aparent nu a fost vorba de un accident. Biden consideră că avionul a fost aruncat în aer în timpul zborului, potrivit huffingtonpost.com.

Un avion de pasageri Boeing 777 ce aparţinea liniilor aeriene malaeziene s-a prăbuşit, joi seara, la graniţa dintre Ucraina şi Rusia, în apropiere de Doneţk, oraşul în care au loc lupte între armata ucraineană şi rebeli.

Catastrofa ar fi avut loc în jurul orelor 16:00, iar aparatul efectua un zbor de la Amsterdam spre Kuala Lumpur. La bordul aeronavei se aflau 298 de persoane, dintre care 283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului.

Potrivit vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, avionul ar fi fost doborât, aparent nefiind vorba de un accident.

"Un avion malaezian care efectua curse de la Amsterdam la Kuala Lumpur a fost aparent doborât. Nu a fost un accident. A fost doborât de pe cer. Avem informaţii potrivit cărora la bordul aeronavei s-ar fi aflat cetăţeni americani, ceea ce reprezintă prioritatea noastră. Este o situaţie extrem de gravă. Aproape 300 de suflete au pierit . Familiile au nevoie de consolare şi rugăciuni. Sunt foarte multe întrebări la care trebuie găsite răspunsuri. Sunt alături de familiile îndoliate", a declarat Joe Biden.

Citeşte şi:

VIDEO! LE CHINUIE TALENTUL! Vedetele au făcut un show senzaţional, în direct!

VIDEO Steliștii vor lua foc! Iasmin Latovlevici s-a dat cu rivalii de la Universitatea Craiova!

Criminalul boxerului din Slatina a făcut recurs de pe patul de spital!

A.E.D


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro