L-ai întâlnit vreodată pe stradă? Povestea lui te va face să lăcrimezi!

Povestea unui băieţel din Braşov a făcut înconjurul internetului. În timp ce alţi copii de vârsta lui sunt la şcoală, el vinde pe străzi cărţi, pentru a-şi întreţine bunica.

Orice braşovean îl cunoaşte pe micuţul care cară zilnic câteva cărţi într-un ghiozdan sărăcăcios. Un internaut a făcut, însă, povestea lui cunoscută, pe un site de socializare şi astfel sute de oameni s-au mobilizate pentru a-l ajuta. Locuieşte cu bunica lui, după ce părinţii au plecat în străinătate să strângă bani. Nu vrea să cerşească, astfel că bate în lung şi în lat Braşovul, pe un ger crunt, ploi sau ninsori, pentru a strânge câţiva bănuţi din vânzarea cărţilor. Are o privire tristă, iar atunci când este întrebat răspunde politicos. Nu îi este teamă decât de faptul că a doua zi nu ar putea să îi pună nimic pe masă bunica lui, cea care îl aşteaptă acasă, îngrijorată.

"Se numeşte Remus, iar pentru un băieţel de vârsta lui este uimitor de inteligent. Eu l-am întâlnit într-un mall braşovean, cu ghiozdanul plin de cărţi, se uita cu ochi mari la cei de vârsta lui care se jucau în ţarcurile gonflabile", povesteşte una dintre persoanele care l-au întâlnit.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro