"Larisa Drăgulescu e o curvă proastă". Cine crezi că spune asta?

+2 click pentru
galerie

Fosta soţie a gimnastului Marius Drăgulescu e din ce în ce mai criticată pentru ieşirile ei publice. Până acolo încât a reuşit să o calce pe nervi pe una din cele mai cunoscute comentatoare a vieţii mondene.

"Cine e această pipiţă de alcovuri insalubre? E curvă şi proastă, ca să o zic şi pe asta! Sunt şi curvee deştepte, dar ea e proastă! Îi place călăreala într-un mod exagerat, în public. N-am văzut în viaţa mea mai multe poze cu o femeie goală care nu are nici o legatură cu nudul artistic. Dacă nu ar lua amenda pentru exhibiţionism ar merge goală pe stradă făcându-şi poze cu telefonul şi la piaţă şi în alte părţi. N-am văzut aşa ceva până acum", a spus Mara Bănica la adresa Larisei pentru ziarulring.ro
"În primul rând cine dracu' este Larisa Drăgulescu de trebuie să vorbim de ea?! Dacă nu-i convine ce am spus, repet că este o curvă şi o proastă si că poate să mă dea în judecată. Îi face de râs numele fostului ei soţ, Marian Drăgulescu, care este un campion şi un simbol al României. Dacă se supără şi ce? Eu o pun să îşi facă zilnic poze în fundul gol ca să apară în ziare? Măcar de ar fi una bună, dar este doar o nasoală care apare goală prin ziare şi care a fost soţia unui campion pe care l-a înjosit!", a explicat Mara Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro