Laşi prea mulţi bani în salonul de înfrumuseţare? Acum poţi să ai unghii perfecte la tine acasă! Cinci paşi simpli

Nu mereu avem timp să mergem la salon şi chiar şi aşa serviciile oferite de specialiştii în înfrumuseţare pot fi costisitoare.

Dacă te-ai săturat să arunci banii pe fereastră, noi avem soluţia pentru ca unghiile tale să pară făcute de un profesionist.  Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să urmezi cinci paşi simpli, iar rezultatul este unul spectaculos.

Pasul 1

În primul rând ai nevoie de o pilă cu ajutorul cărei vei da forma pe care doreşti să o aibă unghiile tale.

Pasul 2

Următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să tai cuticulele. Te vei folosi de o forfecuţă specială. O găseşti în orice magazin, iar preţul ei nu este unul ridicat.

Pasul 3

Am ajuns la pasul 3. Aici ai nevoie de un lac de special pentru îngrijire. Unghiile tale vor căpăta un luciu frumos şi totodată sunt protejate şi nici nu se mai rup aşa uşor.

Pasul 4

După ce ai dat formă, acum îţi poţi aplica ojă pe unghii. Poţi opta pentru orice tip de culoare. În acest sezon la modă sunt nuanţele de maro, negru, sau albastru marin.

Pasul 5

După ce ai aplicat oja sterge marginile cu un beţişor de urechi înmuiat în acetonă. O altă modalitate prin care îndepărtezi surplusul nedorit este să stai circa 5 minute cu unghiile în apă încălzită, oja dispare, iar tu vei avea o manichiură perfectă cu care te poţi lăuda prietenelor.

Sursă foto vcbela.com

citeşte şi

ÎNTREBAREA ZILEI: VINERI - Ce reguli ar trebui să respecte gravidele când fac baie?

A murit de ruşine! O fetiţă de 12 ani s-a sinucis după ce părinţii s-au uitat în istoricul calculatorului ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro