L-au retrogradat! Greul Daniel Dăncuţă, din cap de bandă a ajuns complice

+2 click pentru
galerie

După ce a fost săltat cu tam-tam, nu o dată, ci de două ori, ca lider al unei grupări criminale, fostul pugilist a ajuns să fie judecat pentru tăinuire. 

În urmă cu doi ani, singurul boxer la categoria grea al României, Daniel Dăncuţă, era săltat de poliţişti şi prezentat ca lider al unei grupări infracţionale specializată în clonarea de carduri. Cazul a făcut senzaţie. Fostul boxer era prezentat ca lider al unei grupări cu anvergură europeană, capabilă să coordoneze lovituri de zeci de mii de euro. Însă, în instanţă, dosarul "grupării Dăncuţă" a intrat la apă. Pugilistul este judecat pentru tăinuire, o nimica toată pe lângă acuzaţiile pentru care a fost adus în faţa judecătorilor la momentul arestării sale preventive. Dacă este găsit vinovat el riscă cinci ani de puşcărie.

Liderul grupării de falsificatori

Fostul boxer profesionist Daniel Dăncuţă a fost reţinut, fiind acuzat de procurorii DIICOT într-un dosar de falsificare de carduri, prin skimming, el făcând parte dintr-o grupare care opera în Italia, Suedia, Slovenia şi Olanda. Procurorii DIICOT susţin că Dăncuţă l-a racolat pe Vasile-Victor Alexe, specialist în electronică aplicată şi programe software, iar în jurul cunoştinţelor pe care le avea acesta a constituit o adevărată reţea specializată în skimming. Rolul său şi al locotenentului era acela de a fabrica instrumente de fraudare a echipamentelor bancare, dar şi de a coordona echipe formate din doi oameni, pentru a instala aparatele pe bancomate, în scopul copierii datelor de pe carduri. Procurorii susţin că Dăncuţă ar fi preferat acest rol, de coordonator, întrucât este cunoscut cu antecedente penale în mai multe state europene, fiind condamnat pentru infracţiuni similare în Italia (2001), Marea Britanie (2005, 2007) şi Germania (2008).

Citeşte şi  VIDEO Lucian Bute a pierdut meciul cu Jean Pascal, însă i-a cerut revanşa!URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro