Le aveai în BUCĂTĂRIE şi nu ştiai că te pot SCĂPA de ficatul gras! Încearcă ASTA şi problemele tale se vor REZOLVA
Publicat pe 19.06.2016 la 15:26 Actualizat pe 22.06.2016 la 10:01
Ficatul este cel mai mare organ si unul din cele mai importante ale corpului uman. Alimentatia ,mediul in care traim ,stresul si alte situatii emotionale aduc prejudicii uneori nesesizabile in timp.
Ficatul este cel mai mare organ si unul din cele mai importante ale corpului uman. Alimentaţia, mediul în care trăim, stresul şi alte situaţii emoţionale aduc prejudicii uneori nesesizabile în timp.
Ficatul nu doare, iar durerile resimţite de unele persoane se produc pentru că ficatul se măreşte şi apasă pe ţesuturile ce-l înconjoară,dar este un semnal că trebuie să vedem ce este şi să facem unele analize.
Natura ne pune la dispoziţie numeroase ajutoare pentru a ne menţine sănătoşi ,dar din păcate natura nu găteşte în locul nostru în bucătărie, noi gătim şi ne pregătim singuri cu mâna noastră otrava de zi cu zi şi nici nu ţinem cont de sfatul celor păţiţi.
POLENUL(granule) - este foarte benefic în afecţiunile hepatice. Polenul posedă o mare calitate de refacere a structurii hepatice. Este recomandat în stările de suprasolicitare fizică sau psihică. Doza zilnica este de 30 de grame, distribuită egal în 3 reprize a câte 10 grame, după fiecare masă principală. Cura se poate ţine 3 luni cu o pauză de alte 3 luni, după care se poate relua iar alte 3 luni. Este indicat studenţilor în perioadele de examene, persoanelor care au o muncă intensă atât fizică cât şi psihică.
PASTURA - care împreuna cu propolisul sunt foarte bune dezinfectante şi protectoare ale celulei hepatice cu un efect benefic şi asupra celulelor nervoase, propolisul fiind un excelent stimulator şi adjuvant pentru intarirea sistemului imunitar, potrivit secretele.com.
PAPADIA - O plantă foarte benefică dar ignorată de mulţi şi botezata cu unele denumiri total nemeritate avand în vedere beneficiile pe care le are asupra organismului uman. De la păpădie se utilizeaza tot! Frunze, flori, rădăcină....Frunzele se folosesc la salate, florile se pot folosi în ceai. Clocotim 250 de ml de apă (o cană de apă) pe care o turnăm peste 2 linguriţe de plantă şi ţinem la infuzat 10-15 minute. Se beau cate 2-3 cani pe zi. Este diuretic, tonic amar ( nu foarte intens).
A.E.D.