Le mănânci destul de des, dar nu ştii că te omoară! Uite ce aliment delicios îţi poate creşte riscul de cancer

Foto HEPTA

Există un aliment delicios de care nu te poţi, înăs care îţi poate creşte riscul de cancer. Nu te-ai fi gândit niciodată este vorba despre acesta!

De foarte multe ori, eşti înnebunit după anumite preparate, dar nu ştii riscul la care te expui. Este vorba despre aripioarele de pui prăjite. Le mănânci şi nu ştii cărui pericol te expui. Foarte multe alimente prăjite sunt extrem de periculoase.

Ei bine, hormonii care sunt sunt folosiţi în industria producătoare de carne de pui reprezintă un risc de a dezvolta cancer ovarian. Toate aceste informaţii sunt furnizate de un studiu în domeniu, studiu, contrazis de foarte mulţi comercianţi.

Femeile care consumă foarte multă carne, spre exemplu aripioarele de pui prăjite şi picante, află acum că pot dezvolta cancer ovarian, afecţiuni cardiovasculare şi obezitate.

Toate acestea sunt cauzate de cosnumul în exces de carne de pui, mai ales prăjită, şi în special celebrele aripioare. Foarte multe femei nu ştiu la ce pericol se expun şi continuă să mânînce în continuare acest aliment care se află printre preferatele lor.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro