Lecţie de snobism à la Cămătaru. Fie iarna cât de grea, Sile tot merge la Spa!

+5 click pentru
galerie

Sile Cămătaru n-are probleme cu deszăpezirea. În timp ce România este sub nămeţi, interlopul dă lecţii de snobism pe internet, postând fotografii în care apare răsfăţându-se la piscină şi Spa.

Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a intrat în forţă în spaţiul virtual. Fără brigadă, fără lei fioroşi şi fără săbii. Doar cu poze. De câteva zile, temutul interlop postează tot mai multe fotografii, în care apare fie etalându-şi muşchii în oglida din dormitor, fie la sala de forţă, trăgând de fiare. Ieri, în timp ce pe Facebook toată lumea posta fotografii cu ţara acoperită de zăpadă, SIle Cămătaru publica mai multe imagini în care apărea răsfăţându-se la un centru Spa. 

Nu are voie să părăsească Bucureştiul
Sile a fost eliberat din Penitenciarul Rhova în noiembrie anul trecut. El fusese arestat preventiv şi trimis în judecată de DIICOT pentru fapte de violenţă şi cămătarie. Instanţa a dispus ca Sile Cămătaru să nu părăsească Bucureştiul şi să se prezinte, periodic, la Poliţie. În acelaşi dosar a fost arestat şi fratele lui, Nuţu, însă acesta nu a beneficiat de clemenţa magistraţilor, aşa că a rămas în continuare după gratii, unde n-are nici saună, nici piscină.
Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro