Legătura dintre reţinerea fondatorului trupei Paraziţii şi o crimă care a îngrozit Capitala! Este implicat temutul interlop Sandu Geamănu!

Numele femeii ridicate, azi dimineaţă, în dosarul de trafic de influenţă în care a fost încătuşat şi Alexandru Frâncu, fondatorul trupei Paraziţii, este strâns legat de una dintre cele mai oribile crime care au avut loc, în ultimii ani, în Bucureşti.
Potrivit unor surse judiciare, alături de Alexandru Frâncu a fost ridicată şi Doina Z., patroana unui coafor din sectorul 5. Femeia este rudă cu Nicolae Z., bărbatul în vârstă de 74 de ani ucis cu bestialitate de interlopul Sandu Geamănu (foto jos) şi complicii săi, în anul 2008. Atunci, Geamănu a intrat în casă peste bătrân, despre care avea informaţii că ascunde în vilă o sumă foarte mare de bani, după care a început să-l totureze. 
În ciuda bătăii crunte, omul refuzat să dezvăluie unde sunt banii şi a cedat abia în momentul în care tâlharii i-au pus cuţitul la gât nepoatei sale, care, la momentul respectiv, avea vârsta de 16 ani. Ulterior, aceştia au fugit cu o sumă mare de bani şi o maşină de lux care se afla în garajul vilei. Internat cu fracturi multiple şi ruptură de ficat, bărbatul a murit în cele din urmă. Ucigaşii au fot prinşi trei ani mai târziu, iar creierul jafului, Sandu Geamănu, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare. 
Doina Z., ruda bărbatului ucis, a fost ridicată, astăzi, alături de Alexandru Frâncu şi Petru Opreşcof şi dusă la audieri în calitate de martor. Surse apropiate anchetei, au dezvăluit, pentru Spynews, că Opreşcof a fost prins în flagrant imediat după ce a primit 6.000 de euro, pentru a interveni pe lângă membrii unei comisii de avizare din cadrul Ministerului Culturii. Acesta se angajase să obţină avizul, prin intermediul lui Frâncu, contra sumei de 10.000 de euro.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro