Legătura incredibilă dintre celebrul Jackie Chan şi asasinii chinezi din România!

O legătură incredibilă pe care celebrul actor Jackie Chan o are cu ucigașii chinezi care au comis asasinate în țara noastră, a fost făcută publică chiar de către un colaborator oficial al Poliției Române.
În timpul unei vizite în România, Jackie Chan a fost însoțit de unul dintre cei mai cunoscuți translatori autorizați de limbă chineză din țara noastră, Ilie Țilică. Acesta a devenit foarte cunoscut în lumea polițiștilor, după ce, încă din anii 90, a participat alături de ofițerii Serviciului Omoruri la audierea criminalilor chinezi care, la vremea respectivă, șocaseră România după ce își făcuseră un obicei în a-și băga victimele în geamantane.

Același Țilică a fost chemat să traducă și discuțiile dintre Jackie Chan și oficialii români prezenți la eveniment, iar traducătorul român a postat mai multe imagini pe un site de socializare. Polițiștii care au lucrat cu Ilie Țilică spun despre acesta că a participat la interogarea celor mai periculoși criminali din lumea infractorilor chinezi din București. În același timp, traducătorul este folosit și de anchetatorii specializați în investigarea infracțiunilor economice, atunci când suspecții sunt oameni de afaceri chinezi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro