Legume la cuptor cu parmezan şi verdeţuri
Publicat pe 07.12.2017 la 09:59 Actualizat pe 07.12.2017 la 17:23
O masă delicioasă şi foarte sănătoasă ce se obţine foarte uşor. Legume la cuptor cu parmezan şi verdeţuri, un preparat plin de arume ce cu siguranţă te va cuceri de la prima degustare.
O masă delicioasă şi foarte sănătoasă ce se obţine foarte uşor. Legume la cuptor cu parmezan şi verdeţuri, un preparat plin de arume ce cu siguranţă te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă și: Supă cremă de porumb cu creveţi
INGREDIENTE:
- Trei dovlecei;
- O vânătă;
- 100 de grame de roşii cherry;
- O lingură de ulei de măsline;
- Patru căţei de usturoi;
- 1/4 linguriţă de sare;
- 1/4 linguriţă de piper;
- 2/3 ceaşcă de parmezan;
- 1/4 ceaşcă de busuioc;
- 1/4 ceaşcă de pătrunjel;
- Încearcă și: Frigărui de pui cu portocale şi legume
- Încearcă și: Tartă de ciocolată cu fructe de pădure şi migdale
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 190 de grade şi se tapetează cu ulei de măsline un vas ceramic.Se taie legumele în cubuleţe şi se pun într-un bol mare. Se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper, 1/2 din cantitatea de parmezan, 1/2 cantitatea de busuioc şi 1/2 cantitatea de pătrunjel, iar apoi se transferă în vasul de copt. Se acoperă vasul ceramic cu folie de aluminiu şi se introduce în cuptor şi se lasă la copt timp de 25 de minute. După acest timp se îndepărtează folia de aluminiu şi se mai lasă în cuptor timp de aproximativ 15 minute. La final se garnisește cu restul de parmezan, busuioc şi pătrunjel şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.