Leonard Doroftei a ascuns la el acasă un interlop dat în urmărire internaţională! Chef de chef cu "Moşu"

Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei a găzduit în apartamentul său un interlop celebru, urmărit internaţional.

Surse din anturajul fostului mare campion au dezvăluit, pentru Spynews, că în 1995, Leonard Doroftei l-a ajutat pe Fane Spoitoru, la acea vreme urmărit internaţional, să se ascundă în apartamentul său din Canada. Sursele citate au precizat că, la vremea respectivă, Fane Spoitoru a fugit din ţară după ce a fost acuzat de o tâlhărie şi s-a stabilit în Canada. Acolo, fugarul a găsit găzduire la bunul său prieten Leonard Doroftei care îşi începuse cariera de boxer profesionist şi se stabilise în Canada.
Chiar dacă nu au vorbit niciodată despre acest lucru, în condiţiile în care, la momentul respectiv, fostul campion ar fi putut să fie acuzat, la rândul său, de favorizarea infractorului, Doroftei şi Fane Spoitoru şi-au făcut câteva fotografii împreună. Prietenia care s-a legat atunci între cei doi s-a păstrat, iar Fane şi "Moşu" Doroftei nu s-a ferit să se afişeze împreună după ce Spoitoru şi-a rezolvat problemele de natură penală şi a renunţat definitiv la viaţa de interlop. De altfel, în ultimii ani, Fane Spoitoru nu a ratat nicio ocazie ca să declare public faptul că se consideră un om de afaceri, iar titulatura de lider interlop nu i se mai potriveşte.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro