Leonard Doroftei a primit cea mai dură lovitură! A murit cea mai importantă femeie din viaţa lui

Leonard Doroftei trece prin momente foarte dificile. Sportivul este în doliu, după ce a pierdut-o pe cea mai importantă femeie din viaţa lui.

Mama lui Leonard Doroftei a încetat din viaţă, în această dimineaţă. Femeia ar fi fost internată în spital pe o perioadă de două săptămâni, iar după o lungă perioadă de suferinţă această a murit.

"În urmă cu câteva săptămâni, mama lui Leonard Doroftei a ajuns la unitatea de primiri urgenţe din Ploieşti, acolo unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Aceste informaţii nu pot fi făcute oficiale, din cauza confidenţialităţii lor, dar au fost confirmate de o sursă medicală din interiorul spitalului unde a fost internată. Leornard Doroftei trece prin momente de cumpănă, este greu să răspundă la telefon în aceste momente. Ea a avut o stare de sănătate destul de gravă, iar în urma unei intervenţii medicale, aceasta a încetat din viaţă," a explicat corespondentul Antena Stars Cristi Georgescu, în cadrul emisiunii "Star Matinal".

Aflaţi mai multe detalii de la Cristi Georgescu aici.

Foto: Facebook, captură Pro TV

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Secretul unei căsnicii de durată, dezvăluit de Leonard Doroftei: "Nu trebuie să fii macho!"

Ipoteza-bombă în cazul eşecului din ultima vreme al Simonei Halep! Gurile rele spun că de vină ar fi lipsa vieţii sexuale active

Leonard Doroftei, declaraţii surprinzătoare din copilărie! Sportivul a rămas marcat de o experienţă neplăcută din preajma Crăciunului


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro