"Lesbiana lui Carmen Şerban" recunoaşte că trage pe nas! "Folosesc doar droguri legale!"

+4 click pentru
galerie
Ana Claudia Ilie, tânăra implicată într-un scandal de proporţii zilele trecute, când a susţinut că fost bătută de rudele iubitei sale, a făcut o mărturie incredibilă pentru Spynews: că se droghează!
Reporterii noştri au demarat o anchetă jurnalistică după ce pe adresa de email info@spynews.ro au sosit mai multe informaţii potrivit cărora Ana Claudia Ilie, cunoscută sub porecla de "lesbiana lui Carmen Şerban", s-ar ocupa de trafic de droguri. Interesant, persoana care a "turnat-o" pe Claudia Ilie este chiar un dealer de "legale" din Piatra Neamţ, care a deţinut şi un magazin online până de curând, când şi-a mutat afacerea ilegală pe un site de socializare. În încercarea de a-şi promova mărfurile, apropiatul Claudiei Ilie susţine că vinde produse ilegale, susţinând că acestea nu sunt interzise. "Vând en-goss la super oferte toate produsele din gama smoke şi powder: b 52, headshot, stoned, special gold, platinum, pure BY MAGIC, h20,m5, CM 21, white magic, Hannibal, blur, maraciuca, maraciuca ice, fever, ben, cox, skunk, diesel M1, M6, diamond crystal", susţine traficantul. Acelaşi comerciant anunţa în urmă cu doar câteva săptămâni că oferă celor interesaţi un produs "minune": 1-pentyl-3-(1-naphthoyl) indole. Sau, pe scurt, JWH-018, un drog sintetic ce le oferă consumatorilor aceleaşi senzaţii pe care le oferă şi marijuana.
"Nu văd care este problema..."
Întrebată de jurnaliştii Spynews dacă are vreo legătură cu traficantul care racolează clienţi de pe site-urile de socializare, Claudia Ilie a spus, cu seninătate: "Da, am nişte prieteni care se ocupă cu aşa ceva, dar nu văd care este problema. Am consumat şi eu, nu neg. Am tras pe nas, dar doar droguri legale". Totuşi, în aceste condiţii, este de înţeles faptul că foarte multe persoane susţin că Ana Claudia Ilie ar avea un comportament deviat şi că aceasta s-ar coporta de parcă ar suferi de afecţiuni psihice. De asemenea, atât Carmen Şerban, cât şi "noua cucerire" a Claudiei, o afaceristă din Focşani, au susţinut că fata ar fi fabulat şi că relaţiile nepotrivite s-ar fi consumat doar în mintea ei.
Citeste si:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro