Leta Ilie, chemată de urgenţă în faţa judecătorilor! Lovitură cumplită pentru fosta nevastă de fotbalist

+5 click pentru
galerie

De parcă problemele penale ale fiului nu erau de ajuns, Leta Ilie a fost chemată, la rândul ei, în faţa judecătorilor, pentru a da cu subsemnatul, după ce a fost acuzată că a tras ţeapă unor firme.

Leta Ilie a fost somată, public, pentru a se prezenta în faţa judecătorilor, după ce două societăţi comerciale au acuzat-o că nu au fost plătite pentru serviciile prestate. Pentru că Leta Ilie nu a dat curs invitaţiilor lansate de magistraţi, Leta Ilie a fost citată pe portalul instanţelor, unde se menţionează faptul că ultimul domiciliu cunoscut de autorităţi este într-o localitate din nordul Capitalei.

Astfel, fosta soţie a lui Sabin Ilie este aşteptată luna viitoare, la Judecătoria Buftea, pentru a da declaraţii în faţa instanţei şi pentru a-şi demonstra nevinovăţia. La aceeaşi judecătorie Leta Ilie mai are un proces, intentat de o altă firmă – o companie de salubritate care, după ce a prestat servicii de specialitate, a rămas cu buza umflată.

În urmă cu doi ani, fosta nevastă de fotbalist a pierdut un proces cu un anume Gigi S., căruia îi trăsese ţeapă cu 8.000 de euro. La momentul respectiv, creditorul a dat-o în judecată pe vedetă şi a obţinut executarea silită a acesteia. "Admite cererea formulată de reclamantul S. Gigi în contradictoriu cu pârâta Ilie Nicoleta, având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 8.000 EURO, reprezentând împrumut. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 1.676 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru", au decis, atunci, magistraţii.

Recent, Leta Ilie a fost surprinsă de paparazzii SPYNEWS pe holurile tribunalului, însă nu pentru a-şi rezolva propriile probleme ei, ci pe ale fiului, care este acuzat de şantaj. După ce au terminat treburile la Judecătoria Sectorului 5, Leta şi fiul au urcat în autoturism, demarând spre Piaţa Unirii. Fără centurile de siguranţă, cu proiectoarele de ceaţă aprinse, printre pietonii care traversau pe "zebră" şi fără să semnalizeze.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro