Lovitură dură pentru "domnul Toni"! Bărbatul ar putea să rămână fără apartamentul în care a locuit Oana Zăvoranu!

A tras de timp cât a putut şi a încerat să înduplece instanţa să-l ierte în procesul pe care îl are cu Fiscul, însă nu a avut succes. "Domnul Toni", aşa cum este cunoscut proprietarul locuinţei în care a stat Oana Zăvoranu, de origine sârbă, este la un pas să piardă averea pe care a adunat-o în România. 
De mai bine de doi ani, Haljin Haljnini se luptă în instanţă să-şi pună averea la adăpost. Problemele acestuia sunt ceva mai vechi, Administraţia Finanţelor Publice a Sectorului 1 fiind cea care a cerut în instanţă, în 2013, executarea silită a acestuia, pentru o serie de datorii neachitate la timp. Haljnini a cerut suspendarea executării, însă judecătorii au respins solicitarea acestuia. Azi, sârbul află ce se va întâmpla cu apartamentul în care a locuit Oana Zăvoranu, situat în buricul Bucureştiului, dar şi cu alte locuinţe pe care le deţine. Până în prezent, instanţa i-a respins de fiecare dată constestaţia la executarea silită, astfel, că sunt prea puţine şansele să primească o veste bună. 
"Domnul Toni" a ajuns în atenţia presei după ce a fost acuzat de Oana Zăvoranu că a încercat să intre peste ea în casa în care locuia cu chirie şi a încercat să o violeze. În replică, bărbatul, trecut de prima tinereţe, a denigrat-o în mai multe emisiuni tv şi în tabloide. Zăvo l-a dat în judecată , iar instanţa i-a dat câştig de cauză. "Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 10.000 lei cu titlu de daune morale", se arată în decizia instanţei.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro