Lovitură sub centură pentru milionarul Cristinei Rus! Ce au decis judecătorii în dosarul afaceristului!

+2 click pentru
galerie

Dragoş Bîlteanu

De parcă problemele penale nu erau de ajuns, soţul Cristinei Rus a primit o lovitură sub centură şi în dosarul în care încerca să pună mâna pe un teren de milioane.

Cu averea aflată sub sechestru şi afacerile în picaj, Dragoş Bîlteanu şi partenerul său de afaceri, Hociotă, au încercat să obţină un teren de milioane, deţinut de Politehnică, cu suprafaţa de aproximativ 8.000 de metri pătraţi. După ce au analizat probele administrate la dosar, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să respingă cererea afaceriştilor, aşa că aceştia au rămas cu buza umflată. Decişi să meargă până la capăt, Bîlteanu şi Hociotă au contestat decizia, iar o sentinţă definitivă ar putea fi dată chiar luna viitoare.

Datorii de 15 milioane de euro

SPYNEWS a dezvăluit că afacerile lui Dragoş Bîlteanu au înregistrat datorii foarte mari după momentul în care întreprinzătorul a fost acuzat de procurori că a dat o "gaură" de 13 milioane de euro. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, companiile deţinute de soţul Cristinei Rus şi tatăl acestuia, Gheorghe Bîlteanu, au datorii de peste 70 de milioane de lei, adică un pic peste 15 milioane de euro. În plus, omul de afaceri a pierdut, într-un singur an, aproape 800 de mii de lei cu firma sa imobiliară.

Acuzaţii grave

Dragoş Bîlteanu a intrat în atenţia oamenilor legii la finalul anului 2014. Locuinţa acestuia a fost percheziţionată de procurorii DIICOT, omul de afaceri fiind acuzat de delapidare, spălare de bani şi manipulare a pieţei capitalurilor. Conform procurorilor, în perioada 2012-2014, alături de alte persoane, Bîlteanu a constituit un grup infracţional care urmărea obţinerea de sume de bani de la SIF Banat Crişana SA şi SIF Muntenia SA Bucureşti, prin delapidarea acestora. Ulterior, banii au fost transferaţi prin intermediul mai multor offshore-uri, controlate tot de către membrii grupului în mod direct sau prin persoane interpuse, în vederea "reciclării", pentru a ascunde provenienţa acestora. Dragoş Bîlteanu apărea, în 2013, în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro. Este căsătorit din 2009 cu Cristina Rus, fosta componentă a trupei Blondy.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro