Lucian Becali nu o mai arde pe barosăneală! Nepotul lui Gigi rămâne doar cu bani de apă plată. Fără lămâie

Afacerile familiei l-au băgat de mai multe ori în belele pe unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai latifundiarului. 
Reprezentanţii ANAF au demarat executarea silită a lui Lucian Becali, nepotul şi mâna dreptă a lui Gigi Becali. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Agenţia a emis deja pe numele acestuia titlul executoriu cu numărul 138327/2015. În plus, autorităţile au demarat procedura de executare silită şi a societăţii Nova Distribution Company, unul dintre creditori Avicolei Iaşi, al cărei acţionar este acelaşi Lucian Becali. Societatea figurează cu restanţe de 8.510 lei.  
În încercarea de a scăpa de a scăpa de executarea silită demarată pe numele său, nepotul latifundiarului s-a adresat deja instanţei. 
Nu este pentru prima oară când afacerile îi aduc pe membri familiei Becali în faţa judecătorilor. La mijlocul lunii iulie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul formulat de Primăria Capitalei în dosarul în care Lucian Becali cerea despăgubiri de peste trei milioane de lei pentru o palmă de pământ situată în Sectorul 2. E vorba de un teren de peste o mie de metri pătraţi situat în apropierea pasajului Pipera care a fost expropiat pentru a se crea loc pentru proiectul de infrastructură. Lucian Becali va primi doar 200 de mii lei - de 15 ori mai puţin - după ce, într-o primă parte a procesului, încheiat în septembrie 2012, Tribunalul Bucureşti stabilise "despăgubirile datorate de expropriator reclamantului la suma totala de 3.037.344 lei, ce reprezintă valoarea de circulaţie a terenului expropriat in suprafata de 1156 mp, situat in Bucuresti, sos Pipera, nr. 45-47,sector 2". Adică, aproape 600 de euro pe metru pătrat. Pentru obiectivul de investitii "Supralărgire Şoseaua Pipera" au fost expropriate 28 de proprietati, suprafaţa totală de teren fiind de 8.919 mp, din care doar 129 mp sunt ocupaţi de construcţii. 

Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro