Lucian Bute a avut cel mai mare şi mai scump cort de nuntă din România. Vezi cât de mult a costat!

Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, boxerul Lucian Bute a inaugurat, la nunta sa, cel mai mare cort din România. Suficient de mare încât să intre cele cinci sute de invitaţi.

''Firma noastră a investit 300.000 de euro pentru a cumpăra din Germania, de la liderul mondial în producţia de corturi, acest cort, cu toate dotările necesare, care este cel mai mare şi singurul de asemenea dimensiuni din România. Practic, vorbim de o deschidere de 40
de metri, pe o lungime de 80 de metri, în total 3.200 de metri pătraţi, cu o înălţime de zece metri. Nunta lui Lucian Bute este primul eveniment din România care a beneficiat de cel mai mare cort din România, în rest, clienţii noştri sunt din Europa de Est şi Centrală, fiind vorba de expoziţii şi festivaluri din Ungaria, Bulgaria, Polonia'', a precizat Iulian Stoia, managerul Impres Star, firma care deţine uriaşul cort, pentru Agerpres.

8000 de oameni pot intra în cort

Dacă sâmbătă, la Galaţi, alături de Lucian Bute au încăput peste 450 de nuntaşi, în acest cort din România pot să se distreze până la 8.000 de oameni. Cortul este atât de mare încât poţi organiza şi concerte în el.

Au avut nevoie de două macarale ca să-l ridice

Pentru montarea acestui cort la nunta pugilistului Bute a fost nevoie de două macarale, zece oameni şi cinci zile de muncă. Cu structură de aluminiu, cel mai mare cort din România poate avea şi ... pereţi transparenţi, posibilitate care nu a fost aleasă de Lucian Bute, care a preferat mai multă discreţie la nunta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro