Luptător K1 arestat pentru că a răpit copilul unui prezentator TV! Detalii incredibile din culisele unui atac în stil mafiot

Scandalul dintre un celebru prezentator TV şi soţia acestuia ia amploare: un luptător K1 a fost arestat, fiind acuzat de comiterea unui atac în stil mafiot!
Protagonistul incidentului este sportivul Sebastian Cusa, care a fost arestat la domiciliu pentru că a organizat, la cererea soţiei lui Mihai Heimann, un atac împotriva prezentatorului TV. Sportiv cu state vechi, luptătorul este acuzat că, la cererea Genţianei Heinmann, a încropit o "brigadă", alături de alţi doi mardeiaşi, şi l-a atacat pe Mihai Heimann (foto jos) în plină stradă, l-au bătut şi i-au răpit copilul, pe care i l-au predat mamei. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Genţiana Heimann este acuzată de instigare la lipsire de libertate şi nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în timp ce interlopii plătiţi de aceasta pentru lipsire de libertate şi lovire, în condiţiile în care prezentatorul TV a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. 
Pe fondul neînţelegerilor dintre părinţi, luna aceasta, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiluli Prahova a solicitat Tribunalului Prahova decăderea din drepturi a ambilor părinţi, urmând ca cei doi copii să fie încredinţaţi fie unei rude apropiate, fie unui orfelinat.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro