"Mădălina Manole a scăpat din iad, iar acum este bine!" Mărturii şocante, de dincolo de moarte

Regretata Mădălina Manole a reuşit să iasă din chinurile iadului şi a ajuns, în sfârşit, în purgatoriu, existând mari şanse să fie "promovată" în rai peste câţiva ani - este mărturia şocantă a unui terapeut care susţine că a văzut-o, cu ochii lui, când a vizitat lumea de dincolo!
Invitat la emisiunea Florentinei Fântânaru, "Dincolo de aparenţe", care va fi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, terapeutul Ovidiu-Dragoş Argeşanu a făcut declaraţii halucinante. Argeşanu a mărturisit că a reuşit de mai multe ori să se detaşeze de corp şi să pătrundă în lumea de dincolo, a spiritelor celor care au murit. Aşa a intrat în contact şi cu spiritul Mădălinei Manole...

"După cele 40 de zile (de la sinucidere, timp în care sufletul ei ar fi stat pe această lume - n.r.), ea era la minus. Adică era în primul anticer. Am văzut iadul. Acolo, în primul anticer, sunt ca nişte celule de închisoare, în care toţi sunt o apă şi-un pământ, raşi, tunşi... Acolo stau şapte ani. Ea s-a dus în primul anticer. De obicei, sinucigaşilor nu ai voie să le faci slujbă, nu ai voie să îi îngropi în cimitir, fiindcă acolo este loc sfânt... Dar, paradoxal, la ceva timp, când am verificat să văd ce face, Mădălina a început să urce... Acum este într-un cer 6, deci bine! Cer 6 înseamnă că este binişor. Însă, tot ce înseamnă cer inferior cerului 10, înseamnă că spiritul respectiv are nişte probleme nerezolvate", a explicat Dragoş Argeşanu.
VEDEŢI ÎNTREGUL INTERVIU CU DRAGOŞ ARGEŞEANU ŞI AFLAŢI CE SPUNE ACESTA DESPRE SIPIRITUL MAESTRULUI SERGIU NICOLAESCU LA EMISIUNEA "DINCOLO DE APARENŢE", ASTĂZI, LA ORA 13.00, LA ANTENA STARS!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro