Magdalena, sora Lidiei Samson și a lui Vadim Tudor, face primele declarații despre moartea acesteia: ”Îmi pare rău că a murit, dar...”

+2 click pentru
galerie

Magdalena, sora Lidiei Samson și a lui Corneliu Vadim Tudor, decedată acum două zile în urma unui cancer de colon, a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat între ele.

Eu am iertat-o demult, pentru că așa spune Domnul Iisus să fac. Dar Domnul a lucrat așa cum știe el. Eu nu sunt dominată de bani, dar alții au fost și au plătit. Îmi pare rău că a murit, că e sângele meu, dar îi mulțumesc Domnului că a făcut așa, că i-a arătat că banul este rădăcina tuturor relelor”, ne-a spus Magdalena, sora care a fost dată afară din casă de Lidia Samson.
Mai mult decât atât, a mai spus Magdalena, ea regretă că nu au mai putut vorbi în ultima vreme. ”Nu a mai vrut să vorbească cu mine și mi-a părut rău. Dar tot am iertat-o, știam că Dumnezeu îi va arăta că greșește. Voi merge la înmormâțntare la ea, dar nu mă voi întoarce în casa din care m-a dat afară”, ne-a mai spus ea.

Scandal uriaș între surori
Magdalena, se judeca, alături de fiicele liderului politic, cu Lidia Samson pentru casa de la Bran. Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru a îşi ajuta mătuşa să îşi ia înapoi tot ce este al lor, dar Lidia Samson, cealaltă mătușă, nu era de acord, motiv pentru care, la sfârșitul acestei luni, mai aveau o înfățișare la Tribunal în procesul deschis de Magdalena.
"Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viață, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici în București nu are cu ce să se îmbrace, e frig. Sunt și electrocasnice pe care noi le-am cumpărat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo și noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm(...) Ea a spus că lucrurile mătușii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci," explica fiica lui Vadim Tudor.
Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit, în urmă cu câteva zile, ea urmând să fie înmormântată, astăzi.Motivul decesului pare să fie un cancer la colon care nu a mai putut fi tratat fde femeia de 72 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro