Mai bine ar muri decât să ajungă la un consens! Ce zodii nu se suportă nici să le pici cu ceară

foto: arhiva

Tuturor ni s-a întâmplat să ne lovim de persoane cu care oricum am da-o nu reuşim să ajungem la un consens. Nu e rea voinţă, ci se pare că totul e scris în stele. Iată nativii care nu se înghit nici să-i pici cu ceară:

Berbecul declară război total Racilor şi Capricornilor. Extrovertitul şi energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertiţii şi conservatorii Raci şi Capricorni. Pentru Raci şi Capricorni, Berbeculeste obositor şi evervant de exuberant. Pentru Berbec, Racii şi Capricornii sunt mult prea plictisitori şi, în cele mai multe cazuri, îi indispun.

Leul şi Taurul sunt la cuţite, iar cu Scorpionul nu are nimic în comun. Toate cele trei semne din zodiac sunt la fel de încăpăţânate şi obişnuite mereu să primească ceea ce-şi doresc, iar câştigător poate fi doar unul.ââ


Săgetătorii şi Peştii sunt alte două semne care nu reuşesc mai deloc să ajungă la un consens. mereu indecişi, nativii din Peşti nu fac decât să-i nemulţumească pe Săgetători.

Citeşte şi:

O ieşire la MALL poate însemna pentru ei o partidă de SEX! Top trei zodii care vor să se dezlănţuie cu partenerul în locurile publice

Zodiile cu care să faci sex nebun în 2016! Ei au cel mai mare potenţial în acest an

Cum s-ar comporta zodiile dacă ar locui sub acelaşi acoperiş. L-ai suporta pe Scorpion mai mult de două zile ca şi coleg de apartament?

Ce spune fiecare zodie după o partidă de amor. Cum ai reacţiona dacă ai auzi ce spune nativul Leu?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro