VIDEO. Mama Mihaelei Melencu, una din presupusele victime din Caracal, în stare de şoc: "De ce i-a făcut treaba astaaa? Nu merita copilul meu"

+2 click pentru
galerie

Mama Mihaelei Melencu, una din presupusele victime din Caracal, în stare de şoc: "De ce i-a făcut treaba astaaa? Nu merita copilul meu". VIDEO

Mama Luizei Mihaela Melencu a avut parte de şocul vieţii, odată ajunsă în faţa domiciliului cei care se presupune că i-a ucis fiica! Femeia şi-a strigat din toţi rărunchii durerea, fiind convinsă că fata sa se află printre victimele găsite de poliţişti în casa bărbatului.

La ora actuală, potrivit informaţiilor oferite de martori, dar încă neconfirmate de către poliţişti, ar fi fost găsite rămăşiţele a patru persoane, în casa lui Gheorghe Dincă, de 57 de ani, de profesie mecanic auto şi taximetrist. Printre ele s-ar afla şi cele ale fetelor dispărute în Caracal, din aprilie până zilele trecute: Mihaela Luiza Melencu (19 ani) şi Alexandra Măceşanu (15 ani)

"De ce i-a făcut treaba asta, că nu a făcut rău la nimeni. De ce? Pentru ce i-a făcut treaba asta? Nu merita copilul meu. Nu meritaaa! Îl omor cu mâinile mele", şi-a strigat durerea fără margini mama Mihaelei.

M.C

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro