Mama Monica, acuzații grave după ce fiica ei ar fi fost violată de fratele ei! Cine este adevăratul agresor: "A intrat în casă pe furiș"

+3 click pentru
galerie

Mama Monica © Acces Direct

Mama-damă de companie, Monica Ungureanu, susține că știe cine i-a violat, de fapt, fiica. După ce băiatul ei de 15 ani a fost acuzat că și-a violat sora de 12, femeia a dezvăluit identitatea celui care i-ar fi abuzat fata.

Monica a venit din nou în platoul "Acces Direct" și a povestit cum și-a găsit fiica, într-o baltă de sânge, după ce ar fi fost violată de un bărbat de 28 de ani.

"Eu am mai stat cu cineva, Miriam. Avea un nepot. Venea din când în când, venea mai des. Eu tot îi spuneam lui Anghel Marian (n.r. presupusul violator) <<Să nu cumva să îndrăznești să te dai la fată>>. Într-o seară, am avut niște musafiri. A fost nepotul ăsta cu încă un prieten și o prietenă, eram și noi cu copiii. Am sărbătorit, am făcut un grătar. Toate bune și frumoase, au plecat toți la casele lor. A venit pe la ora 3:00 după câte am înțeles de la fată, a intrat în casă pe furiș, când noi toți dormeam și atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au avut relații. I-am spus <<Ce-i cu tine de ce ți-e rău, mamă?>>. <<Mami, nu am nimic>> și i-am spus ca chem poliția. Când ma duc sa caut niste cârpe, că curgea prea mult sânge, într-o cameră am dat de Anghel Marian. Eram traumatizată de tot când am văzut fata aia. Am vrut să mă duc la poliție. Mi-a spus <<Mami, dacă te duci la poliție, eu mă omor>> (...) Am văzut fata plină de sânge", a declarat mama Monica la "Acces Direct".

Însă, în loc ca bărbatul să fie acuzat, este considerat vinovat băiatul său de 15 ani, Ionuț. Femeia nu l-a dat pe bărbatul de 28 de ani în judecată pentru că fata ei este îndrăgostită de el și a spus că își ia viața.

Cât despre martorul care a vorbit marți în emisiune și a spus că femeia își ducea fiica la prostituție, Monica susține că acela ar fi fost chiar tatăl vitreg al presupusului violator.

"Șoferul nu este șofer, este tatăl vitreg al lui Anghel Marian", a mai spus femeia.

Bărbatul acuzat de viol, care este condamnat cu suspendare și pentru trafic cu minori, susține că între el și fetița de 12 ani nu a avut loc niciun contact intim, ci este iubire adevărată între ei.

"Da, sunt iubitul Emmei. Planurile mele sunt să nu pățească absolut nimic pentru că e un copil. O iubesc. Am spus să aștepte timpul, să facă vârsta de 16 ani. Nu mi-am făcut planuri. Sunt singurel la părinți, am casa mea, nu sunt ultimul om de pe stradă. I-am spus să împlinească vârsta. Aș avea de gând să mă căsătoresc cu ea că prea mult a suferit. Orice pentru ea, că merită. S-a îndrăgostit de mine, i-am spus și mamei ei. I-am spus să aibă răbdare dacă s-a îndragostit pentru că am vârsta pe care o am. Știam că în caz de greșesc, mă duc unde mi-e locul. (...) Nu am întreținut niciodată relații sexuale cu ea", a declarat Marian Anghel la "Acces Direct".

Bărbatul a mai spus că fetița a fost agresată de fratele ei mai are încă de la vârsta de 8 ani.

"Mi-a povestit că de la vârsta de 8 ani a început fratele ei să o abuzeze nu numai o dată, ci de mai multe ori (...) Monica a spus că nu îi vine sa creadă, că e imposibil", a  mai spus Marian.

O altă vecină susține că, de fapt, fetița de 12 ani ar fi fost violată de bărbați, lucru bine știut de mama Monica. Femeia nu recunoaște însă nimic.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro