"Mama Natură" a stabilit toate detaliile pentru nuntă! A înlocuit sarmalele cu salata, iar tortul cu...

Roxana Ionescu a stabilit toate detaliile pentru nunta sa: rochia, decorul, perioada, meniul... Trebuie să mai rezolve doar cu un "mic amănunt": mirele!
"Mama Natură" a explicat, în cadrul emisiunii "Star Chef", care va fi difuzată astăzi la Antena Stars, începând cu ora 12.00, că a stabilit deja cum va decurge cea mai fericită zi din viaţa sa. "Când o să mă căsătoresc, eu o să vreau o nuntă relaxată, ca mine. O să fie un desert fresh. Nu vreau sarmale, că nu mănânc, nu vreau chiftele şi cum se pune de obicei: sălămior, chifteluţe, roşie tăiată în zig-zag. Vreau un meniu cât mai light, ca noi... Să fie un piept de pui, un somon, o sălăţică, fructe de mare", a explicat Roxana Ionescu. 
În loc de tort, "Mama Natură" vrea o prăjitură specială. "Să nu fie cu ciocolată multă! Mai bine punem fructe. Locaţia: în aer liber! De plouat, nu plouă! Păi, dar nu sunt eu Mama Natură?! (...) Să fie multe flori! Flori şi lemn. Nu vreau scaune de-alea îmbrăcate, iar invitaţia de nuntă va fi una foarte specială. (...) Nu vreau rochie ca la prima mea nuntă. Voi avea două rochii: una lungă, lejeră, din mătase, şi una scurtă, pentru că vreau să dansez foarte mult", a mai explicat Roxana Ionescu.

Vedeţi ce a spus "Mama Natură" despre prima ei nuntă la emisiunea "Star Chef", care va fi difuzată astăzi, la Antena Stars, începând cu ora 12.00!

Citeşte şi: 

Mama pedofilă loveşte din nou! Noi imagini cu perversa, din timpul unor show-uri XXX!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro