VIDEO / Mănânci la chinezesc? O să te gândeşti de două ori înainte, după ce o să citeşti asta. Ce au găsit inspectorii sanitari într-un restaurant

captura video

Mâncarea chinezească a cucerit cu uşurinţă gurmanzi din întreaga lume. Controversele referitor la tipul de carne folosit de asiatici în mâncărurile lor nu sunt puţine. Inspectorii sanitari au intrat într-un restaurant chinezesc şi au fost şocaţi de ce au găsit acolo.

Mâncarea chinezească este un răsfăţ la care apelăm ori de câte ori răspunsurile la întrebarea "ce mâncăm?" devine mult prea grea.

Comentariile referitoare la tipul de carne folosit de asiatici în prepararea bucatelor lor sunt prezente în orice colţ de lume.

Inspectorii sanitari care au călcat pragul unui restaurant din Pennsylvania au descoperit în bucătăria acestora creier de cerb, capete şi diverse părţi componente ale corpurilor unor animale neidentificate, potrivit dailystar.co.uk.

Chun, patronul restaurantului, a spus supa a fost preparată de soţia lui.

Inspectroii sanitari au lăsat restaurantul să-şi continue funcţionarea.

Citeşte şi:

"N-aş ieşi cu tine nici să duc gunoiul!" Oana Roman îndură jigniri din cale-afară de umilitoare după ce a pus această poză pe Facebook

Am aflat cine îl colindă pe Ştefan Hruşcă tot anul! Artistul îşi răsplăteşte oaspeţii cu bucate alese

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro